Tijdelijke website VBB

Welkom op de nieuwe – tijdelijke – website van de VBB. Met deze website houdt de VBB contact met haar leden.
Op deze website vindt u het actuele en meest belangrijke (verenigings)nieuws. Ondertussen werkt een werkgroep samen met het VBB Bestuur aan een volledig nieuwe website waarin ook de vertrouwde voertuig- en korpsdatabase een prominente rol krijgt.

Onze website www.brandweer.org vertoonde steeds meer gebreken. Een aantal functies werkt helemaal niet meer. En het plaatsen van een klein artikel op de website werd al gauw een avondvullend programma en oude informatie is moeilijk te verwijderen of komt op plekken terug waar wij het niet verwachten. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe website, één waarmee we weer heel lang vooruit kunnen. Als die website eenmaal draait, dan zal ook het contact maken met de leden veel gemakkelijker worden via het alleen voor leden toegankelijke deel ervan.

Daarom is er in de afgelopen maanden een werkgroep aan de slag gegaan, om een nieuwe website te bouwen. We hebben gekozen voor eerst een tijdelijke website, waarop u als gebruiker commentaar kunt geven. Maak alstublieft gebruik van de mogelijkheid om de werkgroepleden te voorzien van feedback, zodat we de nieuwe website naar uw wensen vorm kunnen geven.

De voertuig- en korpsdatabase is tijdelijk niet beschikbaar, maar wordt achter de schermen wel up-to-date gehouden. In de nieuwe website krijgt deze database uiteraard een prominente rol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *